Sabit Alispahić iz Iskre na Pirotu

Travnik se pojačava pred početak sezone

Sabit Alispahić iz Iskre na Pirotu

S. Mlaćo

Nakon učestvovanja na memorijalu  “Galib Mujičić“ u Vitezu te osvajanja drugog mjesta, nogometaši Travnika svakodnevno se spremaju za novu sezonu Prve lige Federacije naše zemlje.

Veziri su već na turniru u Vitezu pokazali da imaju kostur ekipe, a svi navijači se nadaju da uz par pojačanja mogu osvojiti prvo mjesto i ekspresno se vratiti u premijerligaško društvo.

Kako je to šef stručnog štaba Osman Bajrić i najavio za SportSport.ba, Travničani nisu završili sa dovođenjem igrača, a jučer je dogovorena saradnja sa Sabitom Alispahićem, sada već bivšim članom bugojanske Iskre.

Sabit je mlađi brat Mehmeda Alispahića, nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje i bivšeg člana FK Sarajevo, a u Prvoj ligi Federacije do sada je upisao 27 nastupa.

Osim Alispahića, čelnici Travnika dogovorili su saradnju i sa Alenom Delićem, bivšim golmanom tog tima i nekadašnjim  članom U-21 repezentacije naše zemlje koji će obavljati ulogu trenera golmana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Danas će Veziri na Kupresu odmjeriti snage sa Goškom iz Gabele. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije