Čivić ponovo na Piroti, trojica produžila saradnju

Konsoliduje se igrački kadar Travnika

Čivić ponovo na Piroti, trojica produžila saradnju

Samir Mlaćo

Nakon dolaska napadača Sabahudina Jusufbašića, u redovima NK Travnik nastavili su sa konsolidacijom igračkog kadrom, a sve sa željom da što kvalitetniji uđu u novu sezonu Prve lige Federacije.

Na Pirotu se vratio i Muharem Čivić kojeg  travnička publika poznaje kao pouzdanog i veoma borbenog fudbalera. Čivić dolazi iz Sloge iz Tojšića,  a jedno vrijeme nastupao je i u Češkoj.

Također saradnju sa Vezirima produžili su Sanel Kovač, Irhan Smajić i Ajdin Nuhić, a pregovori su u toku sa još nekoliko  fudbalera.

U razgovoru sa čelnicima kluba saznali smo da na Piroti žele što prije da se vrate u premijerligaško društvo, te se nadaju da to i mogu ostvariti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U subotu i nedjelju Travnik će nastupiti na memorijalnom turniru „Galib Mujčić“ u Vitezu, a prvi dan turnira će odmjeriti snage sa FK Vitez. Susret se igra sa početkom u 16:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi