Sablić dobio novi ugovor u Širokom Brijegu

Ne dolazi na Grbavicu

Sablić dobio novi ugovor u Širokom Brijegu

Od medijskih špekulacija vezanih za dolazak Gorana Sablića na kormilo FK Željezničar neće biti ništa.

Ovaj hrvatski strateg koji trenutno vodi Široki Brijeg se proteklih dana u bh. medijima dovodio u vezu sa Željezničarom, međutim od cijele priče na kraju neće biti ništa, što je potvrdio i Dalibor Šilić.

Naime, sportski direktor Širokog Brijega je na konferenciji za medije pred meč sa Željezničarom izjavio kako je rukovodstvo kluba donijelo odluku o produženju saradnje sa Sablićem, i to prije nego se znao ishod finala Kupa.

"Ako se ukaže prigoda Sabliću za angažman u nekoj jačoj ligi, za što svakako ima kapacitet, on bi otišao s Pecare", precizirao je Šilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sablić vodi Široki Brijeg od januara 2017. godine, a u dosadašnjoj trenerskoj karijeri je, podsjetimo, još trenirao RNK Split.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi