Sablić: Zrinjski neće kalkulirati, vjerujem u svoju ekipu

Široki Brijeg spremno dočekuje duel sa Zrinjskim

Sablić: Zrinjski neće kalkulirati, vjerujem u svoju ekipu

Samir Mlaćo

Najveći derbi, dvoboj između Širokog Brijega i Zrinjskog, do sada je ispisao mnoge iznimno uzbudljive i zanimljive nogometne priče. Za poželjeti  je da tako bude i u subotu na Pecari u još jednoj velikoj utakmici u koju Plavo-bijeli ulaze s treće, a Plemići s druge pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Uza sve, ni jedni ni drugi nisu se još odrekli titule, s obzirom da je do kraja još puno bodova u igri, međutim daljnji rasplet događaja mogao bi u mnogome ovisiti o ishodu subotnjeg susreta.

"Želimo prikazati dobru igri i uzeti tri boda. Dolazi nam Zrinjski koji neće kalkulirati, obje momčadi će biti otvorene do kraja i očekujem utakmicu na razini one posljednje koju su ove dvije momčadi odigrale na Pecari", kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Goran Sablić.

Nema sumnje da će za oba tima biti veliki izazov doći do pobjede u najvećem derbiju, no Sablić je pun povjerenja u svoje izabranike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Maksimalno vjerujem u dečke. Sve utakmice na Pecari odigrali smo jako kvalitetno i uz napadačku igru, malo tko nam je uspio parirati. Ne vidim razloga da se takav učinak, s ostajanjem bodova na Pecari, ne ponovi i protiv Zrinjskog, makar našega velikog rivala izuzetno respektiramo. Budemo li mi na očekivanoj razini, mislim da ćemo na kraju biti zadovoljniji konačnim ishodom derbija“, zaključio je trener „Plavo-bijelih“.

Što se, pak, tiče sastava Širokog Brijega za subotnji dvoboj, Sablić ga nije želio otkriti novinarima, istaknuvši kako još ima određenih dvojbi, posebice kada je u pitanju pozicija na lijevom krilu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti