Brineta sa ikonske fotografije danas ima 58 godina i izgleda bolje nego ikad

Poznata italijanska glumica

Brineta sa ikonske fotografije danas ima 58 godina i izgleda bolje nego ikad

A. Čaušević

Roma je jedan od najpopularnijih klubova u Italiji, iako je osvajanje domaćih trofeja na Olimpicu rijetkost, to ne umanjuje činjenicu da je tifozerija Giallorossa među najbrojnijim na Apeninima. Među njima je i jedna od najpoznatijih italijanskih glumica Sabrina Ferilli.

Bilo je ljeto 1999. godine kada je nastala čuvena fotografija sa trojicom napadača Rome i glumicom Sandrom Ferilli, duže od dvije decenije kasnije atraktivna Italijanka i dalje ostavlja bez daha.

Ferilli se tada slikala sa Francescom Tottijem, Marcom Delvecchiom i Vincenzom Montellom, igračima koji su odavno u fudbalskoj penziji.

Bilo je to uoči sezone 1999/2000 kada su očekivanja Vučice bila visoka, ali pod vodstvom Fabia Capella osvojeno je razočaravajuće šesto mjesto.

Na predstavljanju ekipe tada mlađahni Totti je Ferilli vodio za ruku, a ona je obećala strpitiz za sve ukoliko Vučica osvoji Scudetto.

Oglasi

Scudetto je stigao 2001. godine, a zanosna glumica je djelimično ispunila svoje obećanje pošto se na velikoj sceni pred hiljadama gledatelja pojavila u bikiniju.

Italijanka je starstvena navijačica Rome, a poslije striptiza je obećavala još nekoliko nezaboravnih noći za tifoze Vučice u slučaju osvajanja Scudetta ili Lige prvake.

Međutim, igrači na terenu i pored nekoliko vrhunskih sezona i osvojenih drugih mjesta nisu uspjeli doći do titule pa je Ferilli na kraju odustala.

Inače, Ferilli je uspjela prije šest godina odvesti Tottija u krevet. Bilo je to za potrebe jedne humorističke emisije koja je među gledanijim u Italiji.

Sabrina danas ima 58 godina i može se reći da izgleda bolje nego ikad s ozbirom na njene godine. Na Instagramu je prati više od milion korisnika što dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti