Sada im je još draži: Džeko proslavom gola ušao u srce navijača Rome

Dobio žuti karton, ali koga briga?

Sada im je još draži: Džeko proslavom gola ušao u srce navijača Rome

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko danas je riješio susret između Torina i Rome. 

Džeko je postigao jedini gol na susretu i to u 90. minuti kada je prelijepim udarcem lijevom nogom pogodio suprotni ugao gola domaćih za pobjedu svog tima.

Džeko je pogodak proslavio tako što je skinuo majicu i krenuo prema navijačima svoje ekipe te je na taj način pokazao koliko je motivisan da ove sezone napravi nešto veliko sa svojim timom.

Inače, ova proslava neodoljivo podsjeća na Džekinu iz Premiershipa kada je postigao pobjednički gol protiv WBA-a. Kasnije je Dijamant dobio i žuti karton zbog skidanja dresa, ali koga briga...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
To je najgluplja proslava gola ikad. Skidas dres svog kluba i bacas ga i pokazujes da je vazno da si ti dao gol a da nije vazno za koji si ga tim dao.
2 42
Šaraf
Majstor
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi