Sada je svima jasno zašto je Messi izgubio živce i nasrnuo na defanzivca Seville

Diego Carlos je mogao povrijediti Argentinca

Sada je svima jasno zašto je Messi izgubio živce i nasrnuo na defanzivca Seville

E. Čaušević

Lionel Messi sinoć se našao na velikom udaru javnosti zbog poteza na utakmici protiv Seville.

Naime, u samom finišu prvog poluvremena Messi je nasrnuo na defanzivca domaćeg tima Diega Carlosa koji se nakon okršaja s Argentincom srušio na travu, te požalio da ga je Messi udario.

Na snimku se jasno vidjelo da je bilo kontakta između Messija i Carlosa, ali zanimljvio da sudija nije kaznio kapitena Barcelone. Zbog ovog poteza Messi se našao na meti žestokih kritika, te su mnogi poručili da je morao dobiti crveni karton zbog ovoga.

Međutim, jasno je da ni Diego Carlos nije bio "cvjećka" u svemu tome. Mundo Deportivo je jutros objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi zbog čega je Messi izgubio živce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, igrač Seville je žestoko startovao na Argentinca i samo uz puku sreću ga nije zakačio i povrijedio. No, ovaj potez je itekako iznervirao Messija koji je odlučio da se obračuna s igračem Seville.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BillyPiton
Fascinantna je tvoja potreba da pravdas ovog glodara. Isti ovaj smrad je i pljuvao igrace.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi