Sada se navijači Liverpoola naslađuju Guardiolinoj izjavi pred susret u Minhenu

Želio da Bayern prođe

Sada se navijači Liverpoola naslađuju Guardiolinoj izjavi pred susret u Minhenu

Španski stručnjak Pep Guardiola danas sigurno nije sretan jer je Bayern Minhen ispao iz Lige šampiona.

Guardiola je vodio Bayern tri godine i taj klub je očigledno ostao u srcu španskom treneru pa je prije jučerašnjeg revanša poručio kako bi volio da Bavarci izbace Liverpool.

Danas na Twitteru navijači Liverpoola podsjećaju na tu izjavu uz zadovoljstvo što se Pepove želje nisu ostvarile.

"Žao mi je zbog Engleza, ali volio bih da Bayern prođe dalje. Ja sam dio tog kluba, dao mi je priliku da tri predivne godine provedem u Njemačkoj. Volim Bayern, imam tamo mnogo prijatelja. Volio bih da Bayern prođe, ali neće biti nimalo lako", rekao je Guardiola na press konferenciji poslije pobjede nad Schalkeom od 7:0.

Podsjetimo, Liverpool je sinoć pobijedio Bayern sa 3:1 i sada je jedan od mogućih protivnika Cityju u četvrtfinalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi