14

Komentari (14)

SarajevoFC
Seljo apsolutni sampion priprema. Podhitno traziti titulu da se prizna.
SarajevoFC
Yebi ga, steta. A mogli ste i do grupne faze. Haahaaahaha. Pa da nema ovog Selje stvarno bi zivot bio dosadan.
rodjak
****te kaze, mi im uzeli titulu,pa kako ****te ,gdje nam je ta titula ako smo je mi uzeli,valjda bi trebala biti u nasim vitrinama,a svi znamo da nije.Prije bi reko da smo mi uzeli bodove ,a titulu im je uzelo Sarajevo koje je uspjelo odigrati nerijeseno protiv Zvijezde u Ugljeviku a vi izgubili od nas.U subotu ce biti dobra tekma,i Zeljo i Ve;lez su dobri tako da je rezultat neizvjestan,tako da moze otici na obe strane,a meni mirise na x2, Nek pobjedi bolji u postenoj igri i postenim sudjenjem,vjerujem da ce biti golijada jer i jedni i drugi imaju dobar napad
Lafac
Kakvi ste vi( pitari i rodjeni) kompleksaši majko draga! Idite pratite svoj klub ,to bi bilo normalno za razliku od ovoga što pokazujete na našim temama svakodnevno!
MirzaBarucic
Obične iskompleksirane seljačine.
Uranija
@MirzaBarucic nije lijepo vrijedjati, to dobri Bošnjani ne rade.cccc :(:(:(
MirzaBarucic
@Uranija Neka si ti naveo četiri CCCC, ha ja, pusti ti moje Bošnjaštvo na miru.
Uranija
@MirzaBarucic da ti ‘c’ brojiš, pod hitno na liječenje previše si mi zadojen, moje ibretenje ti sad kao smeta, a to što vrijedjaš to je uredu. Sramota za Bošnjana mog. Može li tri ccc...!?! mada broj tri izaziva gnjev u tvom mozgiću
MirzaBarucic
Ja nisam tvoj Bošnjanin, da se razumijemo. Lijepo sam te na drugom članku zamolio da me zaobiđeš. Ibreti se negdje drugo. Može li tvoj mozgić (budući da si Pitar) ovo shvatiti?
Uranija
@MirzaBarucic jednostavno sam morao reagovati na tvoje vrijedjanje, jbg. Halali
Fareus1921
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.