Završen transfer Sadia Manea!

Pao je dogovor

Završen transfer Sadia Manea!

Admin Čaušević

Sadio Mane ima novi klub nakon šestogodišnje avanture u Liverpoolu. 

Mane nakon šest godina napušta Liverpool i karijeru će nastaviti van granica Engleske, tačnije u Njemačkoj.

Već nekoliko sedmica traju pregovori Bayerna i Liverpoola oko transfera sjajnog Senegalca, a danas je konačno sve završeno.

Njemački Sky izvještava da je posljednji sastanak predstavnika dva evropska velikana urodio plodom i da je postignut dogovor.

Liverpoolu će pripasti maksimalno 41 miliona eura što je odlična cifra za igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora.

Redsi imaju garantovana 32 miliona eura, a ostatak se odnosi na bonuse koje će biti lako ispuniti.

Oglasi

Mane se trenutno nalazi na odmoru u rodnoj zemlji, a uskoro će otputovati u Njemačku te obaviti ljekarski pregled i potpisati trogodišnji ugovor.

Iskusni Senegalac je na Anfield Roadu stekao status jednog od najboljih igrača današnjice i sigurno će predstavljati pojačanje za Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S Redsima je osvojio sve prestižne trofeje i bio je užoj konkurenciji za osvajanje Zlatne lopte, ali ta nagrada mu je izmakla.

Dovođenje Manea se može smatrati i odličnim poslom Hasana Salihamidžića koji će tako makar na neko vrijeme skinuti pritisak s kojim se suočava već duže vrijeme.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Didier_Drogba
Čovjek kad čita naše portale o Salihamidžiću, čovjek bi rekao da ne može biti sportski direktor ni Famosa a hladno dovede Manea i to za 41 milion. Strašan posao.
18 1
Mostarac94
E sad moze Liverpool dovest igracinu ricarlisona sto bi keni reko hahahha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi