Senegalcu se dešava ono najgore: Mane je vraćen u prvi tim, ali bolje da nije!

Otkriveni do sada nepoznati detalji

Senegalcu se dešava ono najgore: Mane je vraćen u prvi tim, ali bolje da nije!

Admin Čaušević

Sadio Mane prolazi kroz svoje najteže razdoblje u karijeri. Sve je počelo na prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja i problemima se ne nazire kraj.

U utorak su isplivali do sada nepoznati detalji Maneovog statusa u ekipi Bayerna nakon što je prošle sedmice suspendovan poslije udaranja Manea u svlačionici na stadionu Etihad.

Senegalski napadač je Nijemaca udario glavom usnu zbog čega je kažnjen sa 300.000 eura te je bio isključen iz ekipe za ligaški meč protiv Hoffenheima.

Mane se vratio u trenažni proces i konkurisat će za revanš susret protiv Građana, međutim iskusnom 31-godišnjaku se dešava ono najgore što se može desiti jednom igraču.

Naime, većina igrača Bayerna je okrenula leđa Maneu i distancirala se od bivšeg as Liverpoola te ne želi nikakav kontakt s njim.

Poznati njemački novinar Florian Plettenberg je također naveo da Thomas Tuchel nema nikakve planove sa iskusnim ofanzivcem te će ga se riješiti na ljeto.

Oglasi

Navodno i Mane ne sjedi skrštenih ruku te je već obavijestio svoje prijatelje gdje se vidi sljedeće sezone te da je odlučio da napusti Bavarsku.

Prema nezvaničnim informacijama reprezentativac Senegala se povjerio osobama od povjerenja kako se želi vratiti u Liverpool gdje je proveo najbolje godine svoje karijere.

Mane je trebao biti veliko pojačanje Bayerna i uzdanica u pohodu na evropski tron, međutim desilo se suprotno i pored sjajnog početka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nekako je sve po zlu krenulo pred Svjetsko prvenstvo kada se Mane povrijedio, nakon što se vratio poslije nekoliko mjeseci pauze uslijedio je skandal koji ga je praktično isključio iz Bayernovih planova.

Vrlo je izvjesno da bivši kandidat za Zlatnu loptu neće biti jedini koji će napustiti Bavarsku jer su njemačkom prvaku potrebne još neke igračke promjene. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Njemacki novinari jedu vnago po pitanju Manea. Ne zele da komentarisu svoje levate od igraca, tipa Goretzka, Gnabry, Sane koji su ocajni ovu sezonu u Bayernu. Ali zato su im usta puna Manea, dok o usminkanom trojicu ne smiju da pisnu, pogotovo za onog steroidasa bilderasa Goretzku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi