Nagelsmann saopštio za Bayern sjajne vijesti: Optimizam pred revanš raste u Minhenu
Trener Bayerna saopštio je da se Sadio Mane vraća u tim.

Mane bi sutra trebao igrati

Nagelsmann saopštio za Bayern sjajne vijesti: Optimizam pred revanš raste u Minhenu

E. Ganibegović

Najbolji dvomeč osmine finala Lige prvaka svakako je onaj između Bayerna i PSG-a. Nakon prve utakmice i kada se u obzir uzme zdravstveni bilten obje ekipe, možemo slobodno reći da je u ovom momentu Bayern favorit za prolaz dalje.

Prva utakmica koja je odigrana u Parizu pripala je Bayernu koji je slavio s 0:1 pogotkom Kingsleyja Comana.

Uoči ovog meča PSG je u velikim problemima, s obzirom na to da neće moći igrati jedan od najboljih igrača, brazilski ofanzivac Neymar.

Ako su u PSG-u zabrinuti zbog te činjenice, u Bayernu itekako mogu da slave jer im se vraća jedan od najboljih igrača.

Potvrdio je to i trener Bavaraca na današnjoj pressici uoči utakmice, Julian Nagelsmann. U pitanju je Sadio Mane. 

Oglasi

On je istakao kako bi Sadio Mane trebao dobiti šansu, no da ne vjeruje da će Senegalac igrati od prve minute protiv prvaka Francuske.

Istakao je i kako će računati na sve igrače izuzev povrijeđenih Neuera i Hernandeza, te Pavarda koji je isključen u prvom meču u Parizu.

"Iako je Josip Stanišić dobio udarac na subotnjoj utakmici u Stuttgartu, a Choupo-Moting je bio prehlađen, oni su u potpunosti učestvovali na našem jutrošnjem treningu i trebali bi startati", rekao je Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sadio Mane napreduje, ali mislim da neće biti u tu od početka susreta", istakao je Julian o Senegalcu koji je zbog teške povrede propustio i nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Podsjetimo, meč Bayerna i PSG-a igra se sutra u Minhenu od 21 sat. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi