15

Komentari (15)

majmun
Čuj malo sel8
Arnel925
To je pravi musliman. Nije musliman kao većina Bošnjaka koji bi prodali mamu za 50km i piju alkohol gdje stignu. Ovo je pravi musliman Bošnjaci. Nije dovoljno samo biti osunecen ?
delta
Sve si ti to u pravu za Bošnjake dto si naveo,slažem se jesu takvi barem vecina,ali si zaborsvio da i takvi kad dode stani pani bez rszmisljanja ikskvog ginu za svoju vjeru i svoj narod,bez obzira sto su takvi kakvi jesu!
PatriotaBiH
Istinski vjernik ne smije suditi o stepenu vjerovanja drugog vjernika.To samo Allah zna.A Allah prasta onome kome On hoce.
Dasler
@Arnel925 Lažno se predstavljaš kao Arnel neki, a ustvari si neki zadojeni mrzitelj Bošnjaka! Nije ti ovo prvi komentar da pljuješ po Bošnjacima, ja prvi ne spadam u tu grupu nacionalnog identiteta, ali poštujem sve redom! Srami se dvolični krezubi smradu, ovo nije portal gdje se treba govoriti o vjeri ili nacionalnosti, mala većina vas šumskih primjeraka ovdje trola samo, ali ofirni ste! Marš odavde!!!
Arnel925
@Dasler drug mogu ovako da pisem zato sto sam bosnjak, mi bosnjaci mozemo jedni drugima ovo reci a da se ne ljutimo jer znamo da je istina. Kad se klanja bajram tu smo i ne jedemo prasetinu. Ali ostalo se slabo razlikujemo od ostali. Ne svi, ali vecina. Allah na usmjerio sve na pravi put.
Dasler
@Arnel925 Ja vrlo malo poznajem Bošnjaka, koji su muslimani, a koji jedu svinjetinu, neki piju, neki ne, a veliku većinu koju poznajem klanjaju bajrame i petkom idu u džamiju, ne bi dublje ulazio u detalje. Sve zavisi u kakvim se krugovima krećeš, logično ako imaš oko sebe propalitete, da su bilo koje vjere i nacije - propaliteti su, kockaju, konzumiraju opijate i alkohol! Ukoliko nisi okružen propalitetima, stvari gledaš na drugi način.
Svakako ti ne bi preporučio da "većinu" stavljaš na svoju stranu, jer kao što rekoh, veliku većinu koju poznajem su totalna suprotnost od toga što si naveo, a vjeruj mi dosta ljudi znam.

Lp
Arnel925
@Dasler Svaka cast drug ako se kreces u takvim krugovima samo tako nastavi. Te bosnjake ja slabo znam, ako ih ima ovdje neka se jave haha pravi bosnjak pije ledeno sarajevsko pivo, gleda guze dok sjedi u gradu, jbe svima majke kad je sa rajom, poslije ode malo do kladionice baci koju marku haha
Dasler
@Arnel925 Da, upravo sam na to mislio - opisao si propalicu ;)
Arnel925
@Dasler jarane onda smo većina nas normalni propalice u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Tuzli itd. A ti si jedini ne propalica jer klanjaš valjda? I ovdje se sa mnom raspravljaš o vjeri haha Bravo za Daslera. Častim te hladnim pivom sledeci put i da čujem jeli sta jbes ili čekaš onu pravu.
C.Banks
Upravu si Dassleru, preočigledno je da je lik latin, ne čhetnik nego baš latin. Lahko je skontati, treba lika ignorisat e ne odgovarat mu uopšte na komentare
C.Banks
Manje koristi riječ bošnjak kad pišeš, očigledno imaš komplekse od Bošnjaka pa u jednoj rečenici strpaš dva put tu riječ. Drugo mi muslimani nikad nećemo reći za to govvno što jedeš prasetina jer mi kažemo krmetina ili svinjetina sa gađenjem dok izgovaramo tu riječ. Treće mi kažemo ostaliH sa H na kraju latinu rVacki. I četvrto kad spomeneš Allah napiši Allah dž.š. što znači Uzvišeni i Svemogući, ali ti ti ne znaš latinu mali
HarisADP
@delta kako da ne! U mojoj Krupi vojnici se nazvali faraonima, grbove faraona stavljali na uniforme ko je stigo. Vecina gamadi u ovoj drzavi je takvo, stoka teska, komunjarw odurne, mznafici fuj fuj fuj stacu dosta je
Mostarac94
la oprašte s njim jbte, isti tekst se vrti vec 4 mjeseca,
celikze
Bravo veliki covjece
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.