Svi tvrda da je Mane već jednom nogom u Bayernu, sada je on sve otkrio

Da li će doći do transfera?

Svi tvrda da je Mane već jednom nogom u Bayernu, sada je on sve otkrio

Samir Mlaćo
Kao bomba je nakon finalnog meča Lige prvaka odjeknula informacija da će Sadio Mane iz Liverpoola preći u Bayern Munchen.

Njemački mediji navode da je sve završeno, te da će transfer uskoro biti ozvaničen, a istog mišljenja su i španski.

Madridski AS je ranije objavio vijest da se Mane već pozdravio sa saigračima te je u izjavi Juergenu Kloppu i ostalim poželio puno sreće.

"Želim da se hvatlim navijačima za sve i treneru također. Ovom timu želim sve najbolje na svijetu", navodna je izjava sjajnog Senegalca.

Mane je u Liverpoolu šest sjajnih godina gdje je stekao status jednog od najboljih igrača svijeta i osvojenih nekoliko trofeja uključujući Ligu prvaka.

Iskusnom ofanzivcu ugovor s Redsima ističe na ljeto 2023. godinu, no sada se navodi da do odlaska iz Liverpoola neće doći.

Želim ostati ovdje, dobro mi je. Liverpool je moj dom, nisam završio ovo poglavlje“, izjavio je Mane te tako razočarao navijače bavarskog giganta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njemački Bild je ubijeđen da će Mane karijeru nastaviti u Bayernu. Pregovori su prema njihovim izvorima u naprednoj fazi. Za sada se spominje cifra od 30 miliona eura, dok se u Liverpoolu nadaju većoj cifri.

Inače, bez obzira na poraz u finalu Lige prvaka Mane i dalje visoko kotira za osvajanje Zlatne lopte ove sezone. Ispred njega je samo Karim Benzema.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Nerealan tranfer, biti Bayern placa toliko novca za igrace u njegovom godinama, biti mi izgleda realno da ce ga Liverpool pustiti za tako malu svotu novca. Dok je dosta realniji tranfer Nuneza iz Benfice, Gravenberch iz Ajaxa je takodjer blizu realizacije, Nkunku itd. Ovaj portal samo gluposti objavljuje, klasicne clickbait-e
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti