Došlo je vrijeme za rastanak, ali Klopp neće mnogo tugovati ako mu uprava ispuni ovu želju

Zamjena za Manea

Došlo je vrijeme za rastanak, ali Klopp neće mnogo tugovati ako mu uprava ispuni ovu želju

E. Ganibegović

Sadio Mane novi je igrač Bayerna.

Njemački prvak postigao je dogovor s Liverpoolom koji će u zamjenu za senegalskog veznjaka dobiti 40 miliona eura. 

Sadio Mane trebao bi potpisati trogodišnji ugovor s Bayernom, koji je glasom sportskog direktora Hasana Salihamidžića potvrdio da je dogovor postignut.

Jurgen Klopp već je odlučio i koga želi dovesti kao zamjenu za senegalskog reprezentativca, a to je 26-godišnji ofanzivac Reala, Marco Asensio. 

Španac ima ugovor s Real Madridom u trajanju od još godinu dana, ali to ne tjera čelnike evropskog i španskog prvaka da smanji visinu odštete. Marco Asensio se ovog ljeta može kupiti za 60 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marco Asensio se ne bi protivio odlasku iz Real Madrida, ali želi otići u momčad u kojoj bi imao zagarantovano mjesto u početnoj postavi. 

U Liverpoolu bi Marco Asensio bio u sličnoj poziciji kao i u Real Madridu, jer Liverpool već ima izravnu zamjenu za Sadija Manea, Luisa Diaza, s kojim bi se Španac borio za mjesto u prvom timu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi