Dan kada je Shakira ismijavala Ronalda, a Portugalac je jednim potezom spustio na zemlju

Portugalac se zadnji smijao

Dan kada je Shakira ismijavala Ronalda, a Portugalac je jednim potezom spustio na zemlju

E. Škorić

Kolumbijska pop pjevačica Shakira već danima je u centru pažnje svjetske javnosti zbog raskida sa Gerardom Piqueom.

Shakira je 12 godina bila u vezi sa stoperom Barcelone, ali on ju je prevario s mlađom djevojkom i među njima je sve gotovo. Pjevačica ima plan da se odseli u Miami i nastavi novi život, a Piqueu to očito ne pada teško, barem ne pokazuje nikakve znakove slabosti, već uživa u noćnim provodima i u zagrljaju nove djevojke.

Svih ovih godina dok su bili zajedno, Shakira je Piquea uvijek podržavala i često dolazila na stadione da ga uživo gleda, a El Clasico joj je bio najdraži.

Posebni su ti dueli Barcelone i Real Madrida bili ranijih godina, dok su igrali Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Portugalac je najviše volio da igra protiv Katalonaca, ali često je bio na meti navijača protivničkog tima i naravno zviždalo mu se kod svakog dodira s loptom.

Barcelonin Camp Nou jedno je od najneprijateljskijih gostujućih terena na kojima je Ronaldo igrao, ali on je priznao da su mu zvižduci s tribina najviše pomagali i da ih je uvijek gledao kao motivaciju.

Imao je Ronaldo sličan 'tretman' i na Mestalli u Valenciji u finalu Kupa kralja u sezoni 2010/11, kad asu za trofej igrali Real i Barcelona. Tada se na tribinama nalazila i Piqueva sada već bivša izabranica Shaqiram koja se rugala Ronaldu nakon što je promašio jednu dobru šansu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni napadač joj se revanširao, pa je u 98. minuti, dok su se igrali produžeci, pogodio za vodstvo i na kraju trofej Reala, a kamere su odmah tražile Shakiru na tribini. Kolumbijka je bila razočarana, u samo pet minuta ju je Portugalac spustio na zemlju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Ne razimijem. Kako joj se revansirao? zato sto je dao go? koja je poenta ove price? to zato sto se rastapa od Piquea? stvarno glup clanak.
10 0
Arnel925
Sad navija za Real Madrid
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti