Najveći skandal u Maneovoj karijeri: Trajalo je pet sekundi, ali dovoljno da pokaže svoje pravo lice

Senegalac je kasno shvatio svoju grešku

Najveći skandal u Maneovoj karijeri: Trajalo je pet sekundi, ali dovoljno da pokaže svoje pravo lice

Admin Čaušević

Tijekom prijateljskog susreta na stadionu Stade Abdoulaye Wade u Diamniadiju, Senegal je izgubio od Alžira sa 0:1. Za Lavove tarange je to bio prvi domaći poraz nakon 11 godina.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Fares Chaïbi u 64. minuti, a najveća senegalska zvijezda, Sadio Mane, usprkos svom trudu, nije uspio zabiti i bio je duboko pogođen porazom pred svojim navijačima.

Na kraju utakmice, jedan alžirski novinar obratio Maneu kako bi dobio komentar, međutim Alžirac se loše proveo.

Ljutiti i iznervirani Mane je nasilno odgurnuo mikrofon koji mu je ispružio novinar. Ova neočekivana gesta iznenadila je kako novinara tako i sve koji su pogledali snimak.

Novi fudbaler Al Nassra slovi za mirnog i povućenog dečka koji nije sklon incidentima, pa je agresivni gest definitivno izazvao polemike.

Oglasi

Kritičari su otišli toliko daleko i tvrde da je Senegalac konačno skinuo masku i pokazao svoje pravo lice.

Neki su otišli toliko daleko te su ovaj Maneov gest opisali kao najveći skandal u njegovoj karijeri što je čini se previše.

Čini se da je i u svlačionici kada je ohladio glavu shvatio kakvu je glupost napravio pa je pokušao da sve ispravi, ipak snimak agresivnog ponašanja je postao viralan.

Pojavio se Mane pred novinarima, ljubazno je odgovorio na pitanja novinara, ali gorak okus njegovog agresivnog gesta nije oprao.

Mane je prošle godine Senegalu donio afrički Kup nacija, međutim zbog povrede nije zaigrao na Mundijalu u Kataru i to je ono što mu je itekako teško palo.

Stvari u lošem smjeru su za Manea krenuli kada je prošlog ljeta prešao u Bayern iz Liverpoola. pošto se u Bavarskoj nije uopšte snašao. Mir pokušava pronaći u Al Nassru gdje je stigao tokom ljetnog prijelaznog roka.

Top Komentari

komentator1
Ovaj ćetaljski portal jedva ceka da blati muslimane. A svaki drugi clanak im je velicanje prekodrinskih agresora
1 1
Culer
Sram ga bilo. Hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi