Ronaldovo poluvrijeme kao u najboljim danima, Mane zabio, pa pokazao svoju mračnu stranu

Nemilosrdni prema gostima

Ronaldovo poluvrijeme kao u najboljim danima, Mane zabio, pa pokazao svoju mračnu stranu

Edmir Škorić

Al Nassr je večeras ugostio Al Shabab u 4. kolu prvenstva Saudijske Arabije i već nakon 45 minuta ima skoro osiguranu pobjedu.

Tim predvođen Cristianom Ronaldom vodi 3:0, a upravo je Portugalac obilježio prvih 45 minuta. Podsjetio je ovaj 38-godišnjak na svoje najbolje dane.

Ronaldo je u 13. minuti postigao gol sa bijele tačke za 1:0, a samo šest minuta kasnije pogodio je i iz igre, ali mu je gol poništen zbog nedozvoljene pozicije.

U 38. minuti novi penal za domaćina, Ronaldo je opet siguran, da bi u 30. minuti Portugalac asistirao Sadiju Maneu, koji je postigao pogodak.

Nedugo nakon toga Mane je ušao u okršaj sa Iagom Santosom, igračem gostiju, krenuo je u fizički obračun s njim, pa su obojica dobili po žuti karton.

Oglasi

Viceprvak Saudijske Arabije juriša ka drugoj uzastopnoj pobjedi nakon dva uvodna poraza kojima se niko nije nadao.

Istovremeno, jedan od glavnih konkurenata za titulu, Al Ahli, vodi sa 1:0 protiv Al Khaleeja, a gol je postigao Riyad Mahrez.

Alžirac je ovo ljeto stigao iz Manchester Cityja i redovno zabija, te se već sada pokazao kao veliko pojačanje u velikanu iz Saudijske Arabije.

[twitter]https://twitter.com/AFCTunji1/status/1696599514214244467[/twitter]

Top Komentari

limvotemirvah
Ikona! Jedan jedini Cristiano Ronaldo! Nadam se da ce ga Mirvic dovesti. Naravno ne da igra, to je poprilicno tesko zamisliti, ali zasto da ne kao SD-a kad zavrsi karijeru, ili mozda na neku poziciju savjetnika, strucnog saradnika.
1 1
vedin
Pa šta je u najboljim danima, zabijanje iz penala?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti