Sadio Mane se vratio treninzima

Dobre vijesti za Liverpool

Sadio Mane se vratio treninzima

Senegalski reprezentativac Sadio Mane jučer je nakon dugo vremena punim intenzitetom odradio trening sa ostatkom ekipe Liverpoola.

Jedan od najboljih igrača Redsa povrijedio je tetivu prije 20-ak dana na utakmici Senegala i Zelenortskih Ostrva, a iako mu je bila predviđena šestosedmična pauza, Mane se nešto ranije vratio u pogon.

Još uvijek nije poznato hoće li Jurgen Klopp uvrstiti Manea u tim za meč sa West Hamom, ali je jasno da će brzonogi Senegalac veoma brzo da se vrati u prvih 11.

Maneov izostanak se itekako osjetio jer se Liverpool mnogo mučio sa realizacijom, a ne treba zaboraviti da je Sadio Mane propustio i još nekoliko utakmice prije nego se povrijedio i to zbog suspenzije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadio Mane je u dosadašnjem dijelu Premier lige odigrao samo pet utakmica i postigao je tri pogotka. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi