Safet Nadarević na kormilu NK Jedinstvo

Novi stručni štab

Safet Nadarević na kormilu NK Jedinstvo

Jedinstvo iz Bihaća u novu godinu će ući s novim stručnim štabom.

Trenutno posljednjeplasirani tim Prve lige FBiH će u nastavku sezone voditi nekadašnji  bh.reprezentativac Safet Nadarević, koji će imati zadatak da spasi crveno-bijele od ispadanja.

To neće biti nimalo lako, pošto se Bišćani nakon očajnih igara u prvih 15 kola nalaze na samom dnu tabele, sa svega sedam osvojenih bodova, koliko ima i Travnik. 

Nekadašnjem defanzivcu Jedinstva, Sarajeva, Zagreba i Eskišehirspora u radu će pomagati Selam Tulić i Ratomir Mihić, dok će trener golmana biti Pašaga Gogić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava kluba, novi stručni štab, ali i predstavnici Grada Bihaća u prvim danima 2018. godine će sjesti za stol i pokušati pronaći rješenje s kojim bi svi bili sretni. Tu se prvenstveno misli na igrače koji jesenji dio sezone zbog nagomilanih dugova nisu htjeli igrati, ali razmatrat će se i dostupna pojačanja s kojima bi klub krenuo u borbu za opstanak.

Vrlo zanimljivo će biti pratiti razvoj situacije na proljeće, jer situacija u kojoj je danas Jedinstvo je i više nego teška.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Spavaš li mirno druga ligo.
2 0
bsk
Po meni,bolji igrac od Emira Spahica,mislim da je mogao u reprezentaciji jos puno dati.Veliki borac,devedeset minuta pun gas,bez glume i teatra,steta da duze nije igrao za bh rep.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi