Safet Sušić pred otkazom u Akhisaru?

Bh. stručnjak sa svojim timom osvojio samo dva boda

Safet Sušić pred otkazom u Akhisaru?

S. Mlaćo

U Super ligi Turske odigrano je pet kola. Na posljednjem mjestu tabele sa samo dva osvojena boda nalazi se Akhisar koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Safet Sušić.

Sušić je ovog ljeta preuzeo Akhisar, a za sada je uspio izvući u ligi samo dva boda, iako je ovu avanturu započeo osvajanjem Superkupa Turske.

Ipak, u ligi mu ne cvjetaju ruže, te bi prema pisanju hurriyet.com danas mogao ostati bez posla.

Navodno su već počeli pregovori o raskidu saradnje čelnika ovog kluba i nekadašnjeg selektora bh. reprezentacije, te bi sve trebalo biti ozvaničeno već danas.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sušić je na klupu Akhisara došao 30.06, a zatim je u ovaj klub anagažovao bh. reprezentativca Avdiju Vršajevića. Njegov prvi pomoćnik je Elvir Baljić, nekada proslavljeni bh. nogometaš.

Promo

Top Komentari

Bosnian King
Cudno takav strucnjak.
12 5
Eni
Hahah... Sa njim se dogovorit? Taj ne odlazi sam, njega morate otjerati... Pa gdje god je radio bio je otjeran... Nema drugog načina da ga se riješite
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi