Sušić novo pojačanje pronašao u Crvenoj zvezdi?

Traži novog napadača

Sušić novo pojačanje pronašao u Crvenoj zvezdi?

Bh. stručnjak Safet Sušić koji odnedavno vodi Akhisarspor novo pojačanje je, čini se, pronašao u susjednoj Srbiji.

Mediji u Turskoj prenose da je Sušić čelnicima turskog tima saopštio da mu je potreban robusni napadač, jer ne može samo da se osloni na Seleznova, a rješenje je pronašao u Crvenoj zvezdi.

Na Sušićevom radaru se nalazi 24-godišnji Milan Pavkov, kojeg su skauti Akhisarspora već gledali na prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka iz Subotice. Klub sa Marakane za Pavkova traži dva miliona eura obeštećenja, dok bi ovaj napadač u novom klubu godišnje zarađivao 500.000 eura.

Osim Akhisarspora za Pavkova se također interesuje i Ankarugucu, kojeg je Sušić također imao priliku voditi u prošlosti.

Podsjetimo, Sušić je u ljetnom prijelaznom roku već doveo bh. nogometaša Avdiju Vršajevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi