Nesvakidašnja situacija: Reprezentativac BiH javio klubu da neće doći i da više ne računaju na njega

Hamulić šokirao sve

Nesvakidašnja situacija: Reprezentativac BiH javio klubu da neće doći i da više ne računaju na njega

Midhat Šljivak

Nevjerovatan ispad imao je reprezentativac Bosne i Hercegovine Said Hamulić (22). On je odbio da se pridruži treninzima Toulousea i zatražio je odlazak iz kluba.

Said Hamulić više neće nositi dres Toulousea. Reprezentativac Bosne i Hercegovine napravio je neobičan potez. Odbio je trenirati i zatražio je odlazak iz redova francuskog kluba.

U redovima Toulousea ostali su zatečeni ovakvim potezom 22-godišnjeg napadača jer je došao prije svega nekoliko mjeseci u transferu vrijednom dva i po miliona eura iz poljskog Stal Mieleca.

Nije se Hamulić proslavio u redovima francuskog kluba. Nastupio je samo devet puta i ostao je bez učinka, a na terenu je proveo samo 149 minuta.

Ponašanje ovog momka ne toleriše se u ozbiljnim klubovima. Ugovor s njim će nakon svega sigurno biti raskinut i morat će potražiti novu sredinu.

Oglasi

Hamulić je u karijeri nastupao u Litvaniji (Dainava - Suduva), te u uredovima poljskog Stal Mieleca, gdje je privukao pažnju na sebe zaista odličnim nastupima.

Ipak, 'vruća glava' je očigledno problem. Ne viđa se svaki dan da neko tek tako odluči da ode i da se jednostavno ne želi ni pojaviti na treningu kluba.

Hamulić je nedavno debitovao i za reprezentaciju Bosne i Hercgeovine i igrao je u porazima od Portugala i Luksemburga.

Hamulić se "odjavio" od Zmajeva pa povukao objavu

Said Hamulić je u mandatu Faruka Hadžibegića na klupi reprezentacije BiH dobio šansu za igru, ali je u martovskim utakmicama ostao bez poziva i to mu je zasmetalo.

On je po objavi spiska odlučio 'odjaviti' Zmajeve, da bi se nešto kasnije predomislio.

"U ovoj poruci se želim zahvaliti svim Bosancima na podršci. Želim zvanično potvrditi da više nisam zainteresovan da igram za svoju zemlju u svojoj kraijeri i borit ću se za mjesto u reprezentaciji Nizozemske. Hvala na svemu. Još volim te Bosno", napisao je Hamulić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije dugo njegova objava izdržala na Instagramu jer je odlučio da je obriše, ali glavno je pitanje šta se desilo i zbog čega ju je uopšte objavio.

Kasnije je imao još dosta ispada na društvenim mrežama i vruća glava ovom momku pravi ozbiljan problem.

Top Komentari

Zulfikar
Sine dragi to parica sto si zaradio investiraj u u jedno stado pramenki , par istreniranih tornjaka, jedno dobro magare, dobar šator i pravac Vlašić.
4 0
user1596891057
Ti si za naše lige a ovo ostalo je očigledno preveliko za tebe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi