"Saigračima sam zabranio da traže od Ronalda dres jer on može biti samo moj"

Nada se da će mu se ispuniti želja

"Saigračima sam zabranio da traže od Ronalda dres jer on može biti samo moj"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa ovog vikenda igraju na domaćem terenu protiv SPAL-a meč 13. kola italijanske Serije A.

Stara dama nakon reprezentativne pauze želi nastaviti svoj pobjednički niz u domaćem prvenstvu, a u goste im dolazi SPAL kojem se ne daju baš velike šanse u ovom okršaju. Ovaj susret je za mnoge igrače SPAL-a veoma poseban, a to se odnosi na iskusnog napadača Mirca Antenuccija.

Ovaj 34-godišnji napadač je za italijanske medije izjavio da jedva čeka utakmicu protiv Juventusa i susret s Cristianom Ronaldom kojeg mnogo poštuje. Čak je jasno poručio da će on tražiti od Ronalda dres, te da će zabraniti ostalim saigračima da to urade.

"Možda će biti raspoložen da mi ispuni želju i uruči svoj dres. Sigurno je da ću ga to pitati i pokušati nekako uloviti prije utakmice. Nadam se da će mi se želja ispuniti, a ako i on bude želio moj dres onda će to biti još bolje. Ostalim saigračima sam zabranio da mu traže dres", kroz smijeh je poručio Antenucci.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti