Izjava igrača Juventusa zagolicala maštu engleskih velikana

Sprema se odlazak

Izjava igrača Juventusa zagolicala maštu engleskih velikana

Brazilac Alex Sandro jedan je od nogometaša koji bi mogli napustiti Juventus u januarskom prijelaznom roku, uvjereni su mediji u Italiji.

Sandro se s odlaskom iz Juventusa povezuje mjesecima prije nego što prijelazni rok uopšte i započne, a sudeći prema natpisima medija na 'čizmi', naredna stanica u njegovoj karijeri bi mogla biti Engleska.

Dodatno je to naslutila i njegova posljednja izjava kojom je navukao potencijalne kupce da razmisle o kopovini.

"Volio bih igrati u Engleskoj, u Premier ligi", kazao je Sandro govoreći o tome gdje se vidi u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Sandra su se u proteklom peridu interesovali Chelsea i Manchester United, pa je ova izjava bila dovoljna da mediji na Otoku već krenu s pričama o transferu, a u prilog tome ide i činjenica da se nije dogovorio s Juventusom oko produženja saradnje.

U ovoj sezoni Sandro je standardan igrač Juventusa, a na svom kontu nakon 12 odigranih utakmica ima i dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi