Dybala još jednom ponovio: Transfer market me ne zanima!
Dybalu žele mnogi evropski velikani, ali od transfera očigledno neće biti ništa.

Sretan u Juventusu

Dybala još jednom ponovio: Transfer market me ne zanima!

Argentinski fudbaler i član Juventusa Paulo Dybala još jednom je ponovio da je sretan u redovima ove ekipe.

Podsjetimo, inostrani mediji gotovo svakodnevno šalju Dybalu na raznorazne destinacije počevši od Barcelone i Real Madrida pa nadalje, ali čini se kako on nema namjeru napuštati klub iz Torina.

"Vrlo sam sretan što igram za Juventus. Imamo velike ciljeve i ambicije i na to sam fokusiran. Transfer market je nešto što nije moj problem", rekao je Dybala.

Podsjetimo, sjajni Argentinac i ove sezone igra odlično te je na 14 mečeva za Juventus postigao šest golova i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njega ugovor za Staru damu veže do ljeta 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti