Emirates "eksplodirao" nakon Sakine magije, ali je Ramsdale uspio sve pokvariti

Dva brza gola

Emirates "eksplodirao" nakon Sakine magije, ali je Ramsdale uspio sve pokvariti

Esmer Oštraković

U toku je utakmica između Arsenala i Manchester Uniteda koja se igra na Emiratesu, a domaća ekipa uspjela je doći do preokreta.

Sjajnih sat vremena je iza nas i navijači, ali i neutralni gledaoci imali su šta vidjeti u dosadašnjem dijelu utakmice.

Manchester United je došao do vodstva u 17. minuti utakmice. Prvo je Partey napravio veliku grešku, a onda je gol postigao Rashford.

Kada su svi mislili da će igrači Arsenala "pasti", oni su nastavili sa napadima i htjeli su što prije poravnati rezultat.

U 24. minuti na asistenciju Xhake Nketiah je uspio postići gol i vratiti stvari na početak. Arsenal je nastavio sa napadima, ali se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1.

Topnici su od starta drugog poluvremena krenuli po preokret, a to im je pošlo za rukom u 53. minuti utakmice nakon magije Sake.

Golčinu Sake pogledajte OVDJE.

Sjajni potezi, a zatim i golčina Sake donijela je erupciju oduševljenja na Emiratesu, ali sve to je trajalo kratko.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već u 59. minuti gosti su došli do poravnanja. Dosuđen je korner, a veliku grešku napravio je Ramsdale koji je poklonio gol Martinezu.

Grešku Ramsdalea i gol Martineza možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi