Sakho će dobiti novi ugovor sa Redsima
Foto:EPA

Unatoč što ne igra u Premier ligi

Sakho će dobiti novi ugovor sa Redsima

S. Bošković

Liverpool je spreman ponuditi defanzivcu Mamadou Sakhou novi ugovor.

Dvadesetpetogodišnji stoper nije odigrao niti jednu minuti ove sezone za Redse, ali je imao blistavu partiju u jučerašnjem susretu Evropske lige protiv Bordeauxa koja je završila neriješenim rezultatom 1:1.

Unatoč tome što ne može izboriti startnu poziciju u timu Brendana Rodgersa, Liverpool mu je spreman ponuditi novi, petogodišnji ugovor, sa povišicom.

Britanski mediji prenose da će novi ugovor službeno biti potvrđen večeras, nakon što je Francuz javno obznanio predanost prema klubu s Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sakho bi se tako mogao naći u sastavu Liverpoola u nedjelju, kad Redsi dočekuju Norwich City.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.