Salah pogodio u remiju Liverpoola s Wiganom
Foto: Liverpool

Bez pobjednika

Salah pogodio u remiju Liverpoola s Wiganom

M. Šljivak

Fudbaleri Liverpoola remizirali su večeras (1:1) u prijateljskom susretu protiv Wigana.

Iako je menadžer Redsa od prve minute na teren poslao izuzetno jak sastav, na kraju ipak nisu uspjeli da dođu do trijumfa.

Loše je Liverpool ušao u meč i Wigan je u 21. minuti stigao do vodstva. Za 1:0 je pogodio Gilbey.

Redsi su potom stvorili nekoliko šansi, a u nadoknadi prvog dijela su došli do izjednačenja. Grešku odbrane Wigana koristi Mohamed Salah i na debiju pogađa za izjednačenje rezultata na 1:1.

Veliki broj izmjena u nastavku malo je umirio utakmicu. Bilo je šansi na obje strane, ali se do kraja rezultat nije mijenjao i ostalo je 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prijateljske utakmice:

Wigan - Liverpool 1:1



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi