Salah zbog bizarnog razloga ne može igrati za Liverpool

Problemi za Egipćanina

Salah zbog bizarnog razloga ne može igrati za Liverpool

Egipatski fudbaler Mohamed Salah stigao je prije nekoliko dana iz Rome u Liverpool.

Redsi su za Salaha platili čak 42 miliona eura, ali on još uvijek ne može igrati u njihovom dresu. 

Razlog je radna dozvola koju Salah još uvijek nije dobio i na njegov debi će se još čekati, odnosno on se neće desiti na prijateljskom meču protiv Tranmere Roversa.

Egipćanin mora napustiti Veliku Britaniju na nekoliko dana, pa se ponovo vratiti kako bi završio papirologiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Salah trenira s nama, ali ne može igrati zbog pravila i to moramo prihvatiti. Pokušat ćemo dobiti radnu dozvoli ili vizu. Nisam siguran šta tačno trebamo dobiti, ali moramo ga odvesti u Pariz i tamo će pričekati dan ili dva i onda će se ponovno vratiti u Veliku Britaniju. Nadamo se da će uskoro moći zaigrati", rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti