Salah pred potpisom za Liverpool
Foto: EPA

Jedna ponuda odbijena, ali stiže nova

Salah pred potpisom za Liverpool

Midhat Šljivak

Egipatski fudbaler Mohamed Salah jako je blizu potpisa za Liverpool.

Redsi su već poslali ponudu na adresu Rome vrijednu 34 miliona eura, ali ju je rimski tim odbio. Ipak, očekuje se da će u narednim satima stići nešto veća ponuda, koja bi mogla zadovoljiti čeknike Vučice.

Tako će 24-godišnji krilni fudbaler ponovo zaigrati u Premiershipu.  Ranije je nosio dres Chelseaja, ali je nastupio u svega 13 utakmica za ovaj klub.

Član Rome postao je 2015. godine. Sezonu je proveo na posudbi, da bi ga rimski tim otkupio prošlog ljeta za 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza sebe Egipćanin ima odličnu sezonu. Bio je jedan od glavnih igrača Rome i u 41 odigranom meču postigao je 19 golova uz 12 asistencija.

Pored Rome i Chelseaja, Salah je u karijeri nastupao još za Fiorentinu, Baslek, te egipatski El Mokawaloon, gdje je i počeo karijeru.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi