Salah: Zašto sam se zaljubio u Liverpool? Pa zbog igrice!

Volio je igrati s Redsima

Salah: Zašto sam se zaljubio u Liverpool? Pa zbog igrice!

Edmir Škorić

Mohamed Salah je objasnio kako se u mladosti zaljubio u Liverpool, čiji je danas član.

Egipćanin je trenutno jedan od najboljih igrača svijeta, a ljubav prema Liverpoolu je ranije stekao zahvaljujući popularnoj EA Sportsovoj igrici FIFA.

“Kad god bih igrao FIFA ili neku drugu igricu, uvijek sam uzeo Liverpool iz 2005.,” rekao je Salah za France Football.

Redsi su te 2005. godine osvojili Ligu prvaka pobijedivši Milan u raspucavanju, a prethodno je Liverpool stigao 0:3.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Uvijek bih stavio Stevena Gerrarda na broj 10 jer ima sjajan udarac. Na golu bi mi bio Jerzy Dudek, a u obrani Jamie Carragher i Sami Hyypia. Ali na igraćim konzolama igrao sam s Liverpoolom i davno prije 2005.", dodao je Egipćanin.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi