Salaha zbunila Lovrenova objava: "Radije piši na hrvatskom, lakše ću prevesti"

Salah i Lovren se često šale na Instagramu

Salaha zbunila Lovrenova objava: "Radije piši na hrvatskom, lakše ću prevesti"

Osim po kvalitetama na zelenom terenu, Dejan Lovren postaje sve prepoznatljiviji i kao dežurni 'zafrkant' u svlačionici i na društvenim mrežama.

Hrvatski reprezentativac vrlo je aktivan na Instagramu, gdje gotovo svakodnevno svoje fanove 'časti' zanimljivijim objavama, a sada je podijelio fotografiju u odijelu i pritom zbunio mnoge, pa i njegove velike prijatelje Mohameda Salaha i Luku Modrića.

U opisu Lovren je napisao: "Nije svaki muškarac u odijelu i kravati gospodin. Isto tako, ne nosi svaki gospodin odijelo i kravatu. Ko sam ja onda?", da bi potom uslijedili šaljivi komentari od strane klupskog, odnosno reprezentativnog saigrača.

"Oprosti, ali ne razumijem što si htio reći. Možeš li napisati na svom jeziku pa ćemo koristiti prevoditelj na Googleu. Bit će nam lakše nego ovako", napisao je Salah, a Modrić je dodao: "Šta je pisac htio reći?"

Lovren nije dugo čekao, odmah im je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu. Prvo je Salahu napisao: "Samo klikni lajk, samo nemoj ništa prevoditi, molim te", a onda i Modriću: "Koju posuku porati?"

Lovren i Salah se inače često šale na Instagramu. Za Engleze je to prava definicija 'bromancea'. Postoje, naravno, cijele kompilacije njihovih šala u najbizarnijim životnim situacijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije