Čelnici Juventusa u Madridu dogovarali tri pojačanja: Uh, kakva bi to ekipa bila!

Dok je fudbalerima u glavi bio Atletico...

Čelnici Juventusa u Madridu dogovarali tri pojačanja: Uh, kakva bi to ekipa bila!

I, dok su fudbaleri Juventusa jučer gostovali u Madridu kako bi odigrali prvi susret osmine finala Lige šampiona protiv Atletico Madrida, čelnici ovog kluba su priliku iskoristili za neke druge poslove.

Vijest o tome da su čelnici Juventusa pregovarali sa trojicom fudbalera jučer u Madridu donosi španski tabloid Don Balon, pa je svakako treba uzeti sa rezervom.

Ipak, treba je i prenijeti jer nikad se ne zna koliko ima istine u svemu tome. Don Balon prenosi da su čelnici Stare dame dogovarali tri pojačanja i to Luku Modrića, Raphaela Varana i Saula Nigueza.

Juve je navodno spreman platiti 30 miliona eura za Modrića, između 50 i 60 za Varanea i oko 100 miliona za Nigueza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, vrlo je teško očekivati da mogu dobiti bilo kojeg od pomenute trojice fudbalera, ali ostaje nam da vidimo šta donosi ljetni prelazni rok.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi