Salahu govore da napusti Liverpool, a razlog - čista glupost
Reklo bi se da Salah može dati Liverpoolu više od još jedne sezone, s obzirom na to kako je proigrao pod Jurgenom Kloppom na Anfieldu

Hitno da osvoji titulu ili da ide...

Salahu govore da napusti Liverpool, a razlog - čista glupost

Mohamed Salah je odigrao tek 69 utakmica za Liverpool, a već je uspio postići 52 gola u dresu Redsa, oboriti brojne rekorde i pokupiti brojna priznanja.

Egipćanin je prošlu sezonu Premier lige završio sa 32 gola na svom kontu i postao najbolji strijelac u jednoj sezoni elitnog ranga engleskog fudbala (u formatu od 38 utakmica) u historiji, te pretekao veličine poput Alana Shearera, Cristiana Ronalda i Luisa Suareza.

Iza Salaha je zaista sjajna sezona u kojoj je vodio Liverpool i do finala Lige prvaka, iako sigurno kod njega ostaje žal zbog te utakmice, koju je morao napustiti nakon pola sata igre zbog povrede.

Sjajni Egipćanin je u junu nagrađen i novim ugovorom, te ima priliku posati jedna od najvećih legendi Liverpoola svih vremena, u godina koje dolaze.

Zbog toga se komentari selektora Egipta Javiera Aguirrea čine još čudnijim. Naime, on smatra da je Salahu bolje da napusti Liverpool kroz godinu ili dvije, ukoliko Redsi ne osvoje neku titulu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reklo bi se da Salah može dati Liverpoolu više od još jedne godine, s obzirom na to kako je proigrao pod Jurgenom Kloppom na Anfieldu.

"Možda bi za njega bilo bolje da ode kroz sezonu ili dvije ako Liverpool ne osvoji nijednu titulu", poručio je selektor Egipta ove sedmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi