Salčinović odgovorio Olgunu: Ti si najveći ublehaš, lažov i prevarant koji je radio u ovom klubu!

Kapiten Čelika za SportSport.ba

Salčinović odgovorio Olgunu: Ti si najveći ublehaš, lažov i prevarant koji je radio u ovom klubu!

Kapiten NK Čelik Fenan Salčinović govorio je za SportSport.ba nakon što je glavni investitor kluba Aydin Olgun odlučio napustiti ekipu.

Olgun je snimio video zapis u kojem je obrazložio razloge zbog kojih napušta klub. Također se dotakao i Salčinovića kojeg je između ostalog optužio da je dao automobil kako bi napravio poboljšani ugovor s klubom.

Salčinović je odlučio da iznese i svoju stranu priče i bio je brutalno iskren. Vezni igrač Zeničana kaže za naš portal sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izreći ovakve optužbe i laži u ovom velikom mjesecu govori o samom čovjeku i to sve reče čovjek koji ima oko 10 godina zatvora, koji ne može obavljati ni jednu funkciju u sportkom kolektivu u svojoj zemlji doživotno, koji je ostao dužan polovini države... Tek će se vidjeti u kakvoj je stanju ostavio klub. Čovjek koji je sa svojim svijetom potpisao za mene licencu, tada sam ih mogao sve oboriti i u zatvor poslati, ali sam halalio radi kluba. Tada su oni meni plakali a ne ja njima, pa ovakav čovjek ne bi trebao da priča do kraja života, a kamo li drži predavanja  o moralu.", kaže Fenan i dodaje:

"Do sada sam slušao priče kako tjeram trenere, a evo sada čujem da tjeram i velike gazde tako vam biva kad se ne pokorite ublehaškom sistemu. Vrijeme će pokazati šta su ostavili iza sebe i sta su radili za svog mandata pozivam sve institucije da ispitaju njegove navode detaljno. Kunem se da je najveći ublehaš, lažov i prevarant koji je kročio u ovaj klub, mene je slagao 10 puta u lice za sve. Do njegovog dolaska u klub dug je bio 33 a sada je puta 4. Moja jedina greška je sto sam sarađivao s njim davno sam trebao povući radikalan potez ali ruke su vam vezane kad je Čelik u pitanju. Također pozivam sve ljude koji su sarađivali s ovim prevarantom da se oglase i kažu svoja iskustva. Dok ovo sve prođe napravit ću press gdje ću sve detaljno iznijeti i pokazati ugovore. Na kraju ću reci riječi koje vas također molim da objavite - Allaha Velikog molim u ovom odabranom mjesecu nek vrati meni i mojoj djeci ako sam bilo sta lažirao krivotvorio ili nečasno uradio ili nekoga podmitio vezano za Čelik i ugovore i navode za koje sam optužen. PS, licenca je za pet dana opet ću potpisati besplatno jer ja sam dijete ovog kluba i uvijek ću biti dok živim."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zee
Smradu vehabijski... najveci parazit u klubu....
14 30
Stjepan1993
Feno legenda. PRIMJER odanosti i dobrote.Iako ne volim Celik ovaj momak zasluzuje svaki respect.
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi