Salčinović produžio ugovor s Čelikom

Veliko pojačanje za Zeničane

Salčinović produžio ugovor s Čelikom

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u narednu sezonu ulaze s ambicijama istim kao u prošloj sezoni, a to je opstanak u ligi. Zeničani su prošle sezone bili najprijatnije iznenađenje i sezonu su završili na šestoj poziciji, da je ostala ekipa uz dva-tri pojačanja u ovoj sezoni bi se mogli boriti za sami vrh, ali nedostatak sistema u klubu i još mnogih stvari naveli su većinu standardnih nogometaša iz prošle sezone da napuste klub.

Pojedinci su ipak ostali vjerni klubu i narednu sezonu će nositi crno-crveni dres. Jedan od takvih je i 29-godišnji Fenan Salčinović, koji je danas i zvanično produžio ugovor s crno-crvenima za još godinu dana. Ovaj nogometaš, koji može igrati na svim pozicijama u veznom redu i napadu, biće jedan od lidera ekipe u narednoj sezoni.

Prošlu sezonu se ovaj Zeničanin vratio na teren nakon teške povrede križnih ligamenata, a u 18 utakmica postigao je dva gola i to Širokom, te Željezničaru. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Salčinović je pored Čelika u svojoj karijeri nastupao za Lech Poznan, Sandefjord, Rijeku, Zrinjski i Olimpic. Prošao je sve reprezentativne selekcije, a ima i jedan nastup za A-selekciju BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi