Šale mogu početi: Svi se smiju fotografiji Lingarda iz 2009. godine

Dječak među "gorostasima"

Šale mogu početi: Svi se smiju fotografiji Lingarda iz 2009. godine

Mnogi i dan danas Jessea Lingarda smatraju golobradim mladićem, kojem je 20-ak godina, međutim fudbaler Manchester Uniteda će krajem ove godine napuniti 27 godina.

Zbog svog mladolikog izgleda se često nađe i na meti različitih pošalica, pa su tako internetom kružile i fotomonataže "ostarjelog" Lingarda i jedino što bi se mijenjalo bila je naravno kosa - Jesse bi ostao isti, samo bi kosa bila sijeda.

Sada se pojavila i fotografija Linagrda iz 2009. godine koja je odmah izazvala "kišu" komentara i pošalica na njegov račun.

Riječ je o fotografiji Lingarda u vrijeme kada je nastupao za U19 ekipu Manchester Uniteda, kao 17-godišnjak. I zaista na ovoj fotografiji krilni napadač Uniteda izgleda kao dječak u odnosu na igrače mlade ekipe Rome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dres nosi Linagrda, a ne on dres", samo je jedan od šaljivih komentara na ovu fotografij fudbalera Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije