Salih Muminović: Svijetlog obraza nastavljamo igrati pošteno
Nogometaši Gradine su do posljednje utakmice bili u odličnom nizu u kojem su u 14 utakmica upisali samo jedan poraz.

Nogometaš Gradine za SportSport.ba

Salih Muminović: Svijetlog obraza nastavljamo igrati pošteno

E. Oštraković

Nogometaši Gradine, nakon prekida u Čeliću, sutra će na svom terenu dočekati ekipu Lokomotive iz Miričine.

Oni u ovoj utakmici itekako imaju imperativ pobjede, jer ih samo ona ostavlja u trci za prvo mjesto i borbu za ulazak u Prvu ligu FBiH.

"Pred nama je nova utakmica pred domaćom publikom u kojoj moramo pružiti maksimum kako bi se vratili na pobjednički kolosjek. Prethodnu utakmicu ne bih želio komentarisati. Sutra ćemo biti oslabljeni neigranjem petorice kartoniranih fudbalera, ali smatram da će svi igrači koji dobiju priliku ostaviti srce na terenu i da ćemo zajedno slaviti pred našom publikom. Mi svijetlog obraza nastavljamo dalje igrati pošteno i za sebe, kao što je to bio slućaj tokom kompletne sezone, a svakako da sutra nemamo prava na kiks ako se želimo zadržati u vrhu tabele", rekao je nogometaš Gradine Salih Muminović, te je dodao:

"Dodatnog motiva nam ne smije faliti jer mi smo Gradina, igramo za klub sa velikim imenom i dosadašnji rezultati bili su plod rada i borbe isključivo na zelenom terenu. Vjerujem da će ova ekipa nastaviti sa dobrim partijama i u nastavku prvenstva, a naše navijače pozivam da ponovo u velikom broju podrže naš voljeni klub", završio je Muminović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Nogometaši Gradine su do posljednje utakmice bili u odličnom nizu u kojem su u 14 utakmica upisali samo jedan poraz.

Zanimljivost za sutrašnji susret protiv Lokomotive, je ta da je glavni arbitar Mirnes Mujanović, na kojeg su iz Gradine imali dosta zamjerki na suđenje kada je u Banovićima dosudio jedanaesterac u 90. minuti, kojim je domaća ekipa ostvarila pobjedu.

Top Komentari

Boki
Sutra opet gledamo cirkus od utakmice
0 0
Boki
Opet cemo biti pokradeni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije