Salih Salihović novi šef struke NK Travnik

Brzo pronađen nasljednik Jasmina Džidića

Salih Salihović novi šef struke NK Travnik

Samir Mlaćo

NK Travnik danas je poražen od Iskre u okviru 16. kola Druge lige Zapad. Veziri su upisali tek drugi poraz ove sezone, ali ostali na liderskoj poziciji.

Ceh zbog poraza platio je šef struke Jasmin Džidić, a na Piroti su brzo pronašli njegovog nasljednika. Radi se o Salihu Salihoviću, nekadašnji igrač Vezira.

"Odlukom Upravnog odbora NK Travnik večeras je za šefa stručnog štaba izabran Salih Salihović, nekadašnji igrač našeg kluba. Pomoćni trener biće Dženan Nalić, takođe bivši igrač našeg kluba. Novom stručnom štabu želimo puno uspjeha u radu i ostvarivanju zadanih ciljeva u tekućoj sezoni", istakli su iz NK Travnik.

Salihović je prethodno radio u NK Vlašić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Travnik u narednom kolu dočekuje NK Podgrmeč, a Veziri se ove sezone žele vratiti u Prvu ligu Federacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi