7

Komentari (7)

Sloboda
a da objavite da je Gnabry produžio ugovor, da ga Nr selite vise u Arsenal, Real i slične klubove, ili vam je izvor zakazao pa nemate informaciju...
HarisADP
Jes eto cigo ovo patentirao. Kako neko naivan moze biti u pm.
senja
Pa nije, ali svejedno, Braco radi odličan posao. Nagovorio je igrače, a da pri tom nijedan od tih igrača nije pravio budalu od sebe kao Lewandowski, na primjer... A i smanjio je puno transfere u odnosu na ono što su klubovi za njih tražili. Dok Barca na primjer, platit će Bayernu otprilike onoliko koliko su i tražili za Lewandowskog. Džaba im što se i ovaj blamirao u javnosti. Ništa nisu postigli.
Pajkan
user1582456981
Bosanac koji je uspjesan i zato te mnogi mrze kod nas, bravo Hasane.
HarisADP
Nije on bosanac neg kosaca ili ti Hercegovac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.