Salihamidžić i Bayern provociraju Liverpool
Braco se želi pokazati u ovom transfer roku, a već lagano kroji listu igrača koji će biti na meti Bavaraca

Pokazali interes za Fekira

Salihamidžić i Bayern provociraju Liverpool

E. Čaušević

Prema svemu sudeći očekuje nas još jedno burno ljeto što se tiče transfera, a kako stvari stoje na tržištu će veoma aktivan biti i Bayern.

Prvak Njemačke bi mogao napraviti mali remont u igračkom kadru dolaskom novog trener Nike Kovača. Također, sportski direktor Hasan Salihamidžić koji je zadužen za transfere već je počeo da pravi listu igrača koji su interesantni Bavarcima.

Prema pisanju njemačkih medija Bayern je na ovu listu uvrstio igrača Lyona, Nabila Fekira, kojeg ovih dana Liverpool svim silama pokušava da dovede. Navodno, Fekir se nalazi na Bracinoj listi igrača koje će Bayern pokušati dovesti ovog ljeta, a ovog igrača vide kao zamjenu za iskusne igrače poput Robbena i Riberyja.

Bayern već ima jako dobre odnose s Lyonom s kojim su sarađivali i prošlog ljeta prilikom transfera Corentina Tolissoa. Očito da će Braco pokušati to da iskoristi kako bi doveo i Fekira koji se nalazi na meti mnogih klubova, no jasno je da je Liverpool prvi na toj listi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također, Fekiru bi se moglo otvoriti mjesto u ekipi jer iz Minhena stižu vijesti da se na transfer listi nalaze Thiago Alcantara, Arturo Vidal i Juan Bernat.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AfrikaPaprika
Vidi face hahahah
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi