Salihamidžić je doslovno opljačkao Schalke

Meyer seli u Bayern

Salihamidžić je doslovno opljačkao Schalke

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić odrađuje odličan posao kada su u pitanju transferi.

Iz Schalkea su već doveli sjajnog veznjaka Leona Goretzku i to bez ijednog eura. Sjajni 23-godišnji fudbaler će od ljeta obući dres Bayerna, ali on neće biti jedini koji će Gelsenkirchen zamijeniti Minhenom.

Novi član Bayerna trebao bi postati još jedan veznjak, fantastični Max Meyer, koji će se također priključiti bavarskom gigantu kao slobodan igrač.

Salihamidžić je navodno završio posao oko dovođenja 22-godišnjeg veznjaka. On je odbio ponude Arsenala i Liverpoola, te je odlučio da zajedno sa Goretzkom, pojača redove tima iz Minhena.

Meyer je ove sezone standardan član Schalkea. Nastupio je u 20 utakmica, a dres ovog tima nosi još od omladinskih kategorija.

Dolazak u Bayern sigurno će mu otvoriti nove šanse za napredak, ali svakako treba istaći sjajan posao Hasana Salihamidžića koji je doveo dva vrhunska fudbalera i to potpuno besplatno, te je usput doslovno opljačkao ekipu Schalkea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi