Salihamidžić: Mandžukić je ključni igrač Juventusa

Pred revanš u Munchenu

Salihamidžić: Mandžukić je ključni igrač Juventusa

Bayern i Juventus će u srijedu odigrati revanš meč osmine finala Lige prvaka u Munchenu u kojem će, prema mišljenju proslavljenog Hasana Salihamidžića, prednost imati domaći tim.

Bivši fudbaler Bavaraca i Stare dame istakao je kako vjeruje da će Bayern popraviti dojam i plasirati se dalje.

"Iako u posljednje vrijeme igra nešto slabije, Bayern je favorit u revanšu. Bavarci su i u prvoj utakmici u Torinu pokazali neviđenu dominaciju i čudi me da su postigli samo dva gola. Juventus kao da nije postojao 60 minuta, jer nisu uradili apsolutno ništa", rekao je Brazzo, koji je potom govorio o adutima Juventusa:

"Juventus može pokazati mnogo više u revanšu nego što je pokazao u Torinu. Povratak Chiellinija jeste važan za Juve, ali njihov ključni igrač je Mandžukić. Bit će još jači i u boljem ritmu nego prije dvije sedmice".

Kada je riječ o ekipi Bayerna, Salihamidžić iznimno cijeni Riberyja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ribery je nezamjenjiv. Kada je on na terenu, Bayern je drugi tim. Pored njega, ključni igrači su Lewandowski, Muller i Robben", zaključio je legendarni bh. fudbaler.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti