Salihamidžić "poludio" na novinarsko pitanje: "Ne zanima me šta on priča"

Povisio ton na novinara

Salihamidžić "poludio" na novinarsko pitanje: "Ne zanima me šta on priča"

E. Čaušević

Pred Bayernom je dosta posla na kraju ove sezone jer u minhenskom klubu nikako ne mogu biti zadovoljni igrama u ovoj sezoni.

Bavarci su se oprostili od Lige prvaka i borit će se do kraja sezone da odbrane titulu prvaka u Njemačkoj. No, jasno je da su Bayernu potrebne promjene, te da je vrijeme da se konačno podmladi ekipa.

Na velikom iskušenju će biti sportski direktor ovog kluba Hasan Salihamidžić koji će voditi sve pregovore oko mogućih transfera. Jedna od tema je i James Rodriguez kojem ističe posudba na kraju ove sezone.

James je stigao iz Reala prije skoro dvije godine i Bavarci imaju šansu da otkupe njegov ugovor za 42 miliona eura. No, čelnici Bayerna izbjegavaju da pričaju na tu temu, te tvrde da će Niko Kovač odlučiti na kraju da li će kupiti Jamesa.

Novinari su nešto pokušali saznati i od Salihamidžića, ali je bivši bh. reprezentativac bio očito neraspoložen za izjave, te je povisio ton na jednog od novinara.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne razumijem zašto mi uvijek pričate da je Hoeness rekao ovo ili Hoeness rekao ono? Ne zanima me šta on priča. Pa, svako pitanje počinje s njim. Ne želim da komentarišem šta priča predsjednik", rekao je Brazzo i ostvrnuo se na Jamesa.

"Vidjet ćemo na kraju šta će biti. Hoeness, Rummenigge, Kovač i ja ćemo odlučiti oko Jamesa. Mi smo Bayer i zajedno donosimo odluke jer to tako kod nas funkcioniše".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa Kršo
Mi smo Bayer????????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi