Salihamidžić radi na transferima koji će navijače Bayerna ostaviti bez teksta

Da li će uspjeti?

Salihamidžić radi na transferima koji će navijače Bayerna ostaviti bez teksta

E. Čaušević

Bayern ove sezone ne pruža partije koje su navijači očekivali, a toga su svjesni i čelnici ovog kluba koji već razmišljaju o narednoj sezoni.

Bavarci nisu odradili baš najbolji prelazni rok pred početak sezone iako su doveli nekoliko zvučnih imena. No, jasno je da Bayern mora još mnogo toga promijeniti ukoliko žele napraviti nešto ozbiljnije na evropskoj sceni.

Hasan Salihamidžić i društvo su već mislima u narednoj sezoni, a ugledni Bild je otkrio da već na meti imaju nekoliko velikih pojačanja. No, da li će uspjeti ostvariti svoje ciljeve vidjet ćemo na ljeto.

Bild piše da će Bayern sve svoje resurse usmjeriti na dovođenje Leroyja Sanea i Roberta Firmina. Sane je već duže vremena povrijeđen i nije igrao na Manchester City, ali čini se da je njegov prelazak u Bayern dogovoren još prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, mnogi su iznenađeni da se na meti Bavaraca našao i Firmino, Navodno, njemački klub spreman je platiti čak 75 miliona eura za brazilskog napadača kojeg u Bayernu vide kao odličan izbor za tandem s Robertom Lewandowskim.

Dolazak Firmina nije nemoguća misija jer Liverpool želi angažovati Timu Wernera iz Leipziga koji bi Firminu bio direktna konkurencija. Salihamidžić već vrijedno radi na ovim transferima, no šta će na kraju biti ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Hahahahahaha.. Klopp je više puta izjavio da mu je Firmino ključni igrač, nema Bayern tu nikakvih šansi...
5 3
Mele
Liveropl je sampion Evrope, sad uzimaju titulu kuci, to ponoviti nece sigurno za dugo vremena, zato ce dosta njih potraziti nove izazove, Real, Barsa, Psg svi ce nuditi vise , ova trojka Salah , Mane , Firmino..nece igrati zajedno u timu od ljeta, bice prodan neko sigurno..
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi