Salihović iznenađen prvim danima u HSV-u

Bivši reprezentativac BiH

Salihović iznenađen prvim danima u HSV-u

Sejad Salihović za kratko vrijeme pokazao je da će biti pojačanje za Hamburger SV. 

Iako je četiri mjeseca bio bez utakmica u nogama, iskusni Salihović (32) je u Hamburger SV došao maksimalno spreman i već u debitantskom nastupu je uspio impresionirati navijače, ali i samog trenera Markusa Gisdola. 

Već u sljedećem nastupu protiv dortmundske Borussije, sedam dana od dolaska u klub, Salihović je zaigrao u prvoj postavi. 

"Nisam očekivao da ću sedmicu dana nakon boravka u novom klubu dobiti priliku da igram u prvoj postavi. Mislim da sam pružio ono što se od mene očekivalo. Naporno sam radio i spreman sam", kazao je Salihović. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihovićev tim se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi. Hamburger SV je poražen u posljednje tri utakmice i u Bundesligi se nalazi na 11. mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi