Salihović se oporavio od povrede
Foto: EPA

Trenirao bez problema

Salihović se oporavio od povrede

Povreda koju je Sejad Salihović zadobio dan pred utakmicu sa Belgijom je prošlost, javljaju njemački mediji. 

Iskusni Salihović je na reprezentativnom okupljanju zadobio povredu lijeve potkoljenice, zbog čega nije bio u dispoziciji selektoru Mehmedu Baždareviću za meč sa Belgijom, a nakon nekoliko dana mirovanja od iste se oporavio. 

Kako javljaju njemački mediji, Salihović je bez problema trenirao u svom klubu Hamburger SV-u i nije osjećao bol, pa će se tako gotovo sigurno naći u konkurenciji za sutrašnji ligaški meč protiv Mainza.  

Hamburger SV u Bundesligi ne stoji baš najbolje. Nakon sedam kola se nalazi na 16. poziciji sa učinkom od dvije pobjede, četiri poraza i jednog remija. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sutrašnja utakmica protiv Mainza igra se na Opel Areni s početkom u 15:30 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi