Salines u efikasnom meču bolji od Nevesinja
Foto: SportSport.ba

Premijer futsal liga

Salines u efikasnom meču bolji od Nevesinja

U petom kolu Premijer futsal lige BiH, KMF Nevesinje je na domaćem parketu poražen od Salinesa. Konačan rezultat susreta glasio je 4:7 u korist gostiju iz Tuzle. 

Nevesinjci oslabljeni neigranjem kapitena Vučetića, Kašikovića, Prodanovića i još nekoliko prvotimaca su pružili lošu igru tokom većeg dijela utakmice, dok je Salines pokazao da će biti težak protivnik svim ekipama u aktuelnoj sezoni. 

Na samom kraju utakmice bilo je neriješeno, 4:4, ali je Salines vješto iskoristio svoje šanse u finišu i stigao do visoke pobjede. 

Dvostruki strijelci za Nevesinje bili su Bratić i Gutić, dok su se na drugoj strani u strijelce upisali Isanović (x4), Ramić (x2), Muratović. 

Premijer futsal liga BiH, 5. kolo:

Nevesinje - Salines 4:7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi