Salpingidis: Sve utakmice su važne

Strijelac gola za Grke nakon susreta sa Slovačkom

Salpingidis: Sve utakmice su važne

Strijelac pobjedničkog gola za Grčku u večerašnjem duelu sa Slovačkom, Dimitris Salpingidis bio je zadovoljan večerašnjom partijom svoje ekipe.

"U prošlom susretu nisam imao sreće, ali danas jesam. Reprezentacija je ostvarila pobjede u značajnim duelima. Grčka ima taj pobjednički duh, a naši protivnici to vide i plaše nas se. Igre u 2012-oj su bile divne, a nadam se da će i 2013-ta biti podjednako lijepa", kazao je Salpingidis te je dodao:

 

"Sve utakmice se važne. Nadam se da ćemo biti bolji od Bosne i Hercegovine i Slovačke koji su nam glavni konkurenti. Ako budemo pravi, plasirat ćemo se na Svjetsko prvenstvo".

 

Također, sjajni reprezentativac Grčke je prokomentarisao svoju večerašnju proslavu gola.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Potrčao sam prema klupi. Bila je to spontana reakcija koja vam govori koliko je dobra atmosfera u reprezentaciji", kazao je Salpingidis na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.